Søgefelt

 • Lægemagasinet

  Nr. 4 september 2017

  Læs bl.a. om: Kardiologiske endepunktsstudier - diskussion af resultaterne præsenteret på EASDs møde, SPRINT-studiet, FCFSs mangeårige arbejde og præterm præeklampsi (ASPRE-studiet).

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 3 juni 2017

  Læs i denne udgivelse bl.a.: Nyt om diabetesmedicin, Skal alle patienter med mild hypertension
  have blodtryksnedsættende behandling? Diabetespatienter og forebyggende statinbehandling, Palliativ indsats til børn og unge, Rationel anvendelse af antibiotika samt Rytmisk musik og dans til...

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 2 maj 2017

  Læs bl.a. i dette nummer: COX-1 versus COX-2 hæmning af Hans Ibsen, PCSK 9 hæmmere og behandling af forhøjet LDL kolesterol af Mogens Lytken Larsen, Behandling af børn og unge med svær overvægt, det nye paradigme af Jens-Christian Holm og Pludselig hjertedød blandt børn og unge i Danmark af Bo...

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 1 februar 2017

  Udvalgte artikler: Valg af antidiabetikum ud fra type 2 diabetes patientens fænotype, Kardiovaskulære risici ved NSAID behandling og om hvordan vi undervurderer børns smerter – det er ikke ‘bare et lille stik’.

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 6 december 2016

  Læs bl.a. om:
  Fremtidens læge er attraktiv, effektiv, samarbejdende og tilgængelig, 
  DEVOTE – et kardiovaskulært endepunktstudie der
  sammenligner insulin Tresiba® versus insulin Lantus®, 
  T-celle-baseret immunterapi og medicinsk cannabis.

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 5 oktober 2016

  Aktiv dødshjælp? Læs Ole Hartlings indlæg, læs også om medicinoverforbrugshovedpine, polyfarmaci og ældre, og få bl.a. et bud på yoga's mulige virkning på forhøjet blodtryk.

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 4 september 2016

  Læs i denne udgivelse om HOPE-3 studiet, opstart og intensivering af af insulinbehandling ved type 2 diabetes og resultaterne af radikal prostatektomi i Danmark i perioden 1995-2011.  

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 3 juni 2016

  Læs sammendrag af rapport om børn og unges mentale helbred. Hvor længe skal man behandle med antidepressiv medicin? Læs Poul Videbechs artikel.

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 2 maj 2016

  Læs i dene udgivelse om: Meningsfyldt blodglukose-montorering hos patienter med type 2 diabetes - Polycystisk ovariesyndrom i almen praksis - Børn og allergi - Tidllig opsporing af KOL og forløbsprogrammer m.fl. 

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 1 marts 2016

  Lægemagasinet har taget temperaturen på de fem regioners håndtering af borgere, der har brug for assistance fra sundhedsvæsenet i forbindelse med akutte skader eller sygdomme. Læs om ligheder og forskelle ved fedmebehandling og om steroid diabetes - en drilagtig og besværlig form for diabetes. Få ...

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 6 december 2015

  Læs en gennemgang af IMPROVE-IT studiets anbefalinger, få en opdatering på familiær hyperkolesterolæmi og få et indblik i arbejdet med precision medicine.

  Læs magasin

 • Lægemagasinet

  Nr. 5 oktober 2015

  Et billede siger mere end 1000 ord..., læs om billeddiagnostik. Empagliflozin reducerer mortaliteten hos patienter med type 2 diabetes og hjertekarsygdom. Læs sammendrag af indlæg ved Holbæk Kardiovaskulært Symposium afholdt den 29. maj 2015.

  Læs magasin

Sider